project-bunner

Binyamina Winery | Visitor Center Design

Location: Binyamina
Size: 2500 sqm
Project type: Food, Commerce & Entertainment
Category: Wine & Liquor

The design, planning and implementation of substantial renovations to the visitor center, which is located in a historic building in the town of Binyamina. The space has two floors and a basement, for a total of 2500 m2 (26910 ft2). When the winery was recently purchased, the new owners (Hazi Hinam) decided to completely renovate the space. The new visitor center reopened in March 2012.

A sample of articles about the new visitor center:
July 2013 | BVD (Architecture website)
Feb. 2013 | Cozy (Design and Lifestyle blog)
Feb. 2012 | Design website

עיצוב והקמת מרכז מבקרים
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
Service counter and point of sale in the visitor center store.
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
A wall in the store with shelves dedicated to the winery’s six brands of wine.
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
The visitor center’s entrance.
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
The stairway to the second floor is decorated with awards won by the winery’s wines.
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
The café on the second floor patio. The windows look out onto the surrounding gardens and make the sitting area a particularly pleasant place to linger.
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
Seating area on the first floor as part of the conference hall
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
Rich treatment of the ceiling and lamps designed and manufactured especially for the complex (by "Shandeliria")
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
A detail in the event hall: illustrations of landscape surrounding Binyamina are framed with brass frames have special lighting that can simulate daytime or nighttime light.
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
An event hall located on the second floor. We had to remove the supporting pillars.
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
A view of the visitor center from outside. The exterior also was redone: faced with brick, a new sign and a new, tiled roof.
עיצוב והקמת מרכז מבקרים
A view of the garden that surrounds the covered patio on the ground floor.